Rólunk

A webáruházról

A szankok.hu webáruházat az Eurosco Kft. üzemelteti.
A szánkózás az egyik legkedveltebb téli sport és szórakozás. Az utóbbi években a téli hónapokban hazánkban is egyre több lehetőség nyílt akár az otthonunkhoz közeli dombokon, akár a nagyobb lejtőkön való csúszásra.
Cégünk 2009 óta képviseli a német KHW szánkó gyártó céget Magyarországon.
Kínálatunkban a hagyományos fa szánkók mellett kiváló minőségű műanyag szánkókat, gyermek szánkókat, bobokat és popsisíket kínálunk divatos színekben. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a kiegészítők segítségével könnyen variálhatók az egyes gyerek és felnőtt szánkók.
Webáruházunk folyamatosan bővülő kínálatában a szánkók mellett téli ruházati termékeket és hótaposót is vásárolhat.
A szankok.hu webáruházban megrendelt szánkókat, bobokat, csúszkát és az egyéb téli felszereléseket futárszolgálattal szállítjuk az ország egész területén, illetve Budapesten a Rosco Sport üzletében személyes vásárlásra is van lehetőség.
Bármilyen kérdése van forduljon bizalommal hozzánk E-mailben vagy telefonon!

Üzlet

2016-ban a Rosco Sport új arculatot kapott és Budapesten a József körút 46. szám alatt 150 nm-es bemutatóterme nyílt. Az üzletben személyes átvételre, illetve rendelés nélküli vásárlásra is van lehetőség. Téli kínálatunkat november elejétől február végéig találja meg üzletünkben.